Beter zicht op uw succes

IntraSales 2014Bij de overgang naar het nieuwe jaar 2014. Is het de gewoonte om eerst terug te kijken.

IntraSales heeft in het afgelopen jaar een bijdrage mogen leveren aan diverse ondernemingen, wat geleid heeft tot een efficiëntere werkplek en/of meer omzet.

IntraSales verrekijkerWij hebben dit graag voor deze bedrijven gedaan en willen hen dan ook bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons.

Wij kijken ook graag met u vooruit! Voor volgend jaar zullen er opnieuw kansen zijn die uw onderneming beter en efficiënter maken. Om u daarbij te helpen hebben wij hier naast een “verrekijker” afgebeeld.

Door de focus goed in te stellen ziet u dat IntraSales jullie kan ontzorgen, adviseren én kan helpen nieuwe procedures te ontwikkelen of markten te verkennen. Graag praten wij in het jaar 2014 verder met u en uw onderneming. Neem vrijblijvend met ons contact op.

 

 


 

 

IntraSales MuskathlonWij kijken verder dan zakelijk succes en kijken over de grenzen heen naar de allerarmsten in Afrika.Op DV 16 mei 2014 gaat Henk Kasbergen een marathon in Ethiopië lopen om arme moeders, kinderen en studenten te ondersteunen. Hij doet dat met een groep van meer dan 200 personen van de 4eMusketier. Het is de bedoeling dat hij zich voor € 10.000 laat sponsoren om zo een geweldig totaalbedrag bij elkaar te verdienen om het lijden van mensen in Ethiopië te verzachten. Doneer op de website: http://www.muskathlon.nl.

Wilt u daar ook naar kijken?