IntraSales op economische missie; Israel 5-7 juni 2012


Moordrecht 22 mei 2012 – O.l.v. Directeur-Generaal Simon Smits, ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) en demissionair Minister Verhagen reist Henk Kasbergen van IntraSales mee met de economische handelsdelegatie naar Israël.

Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende marktsegmenten en netwerkcontacten biedt Henk Kasbergen, oprichter van IntraSales, verschillende kansen voor uitbreiding van het Business Netwerken in de Benelux en Noord-Europa.

logo-buitenlandsezaken-intrasalesDeze handelsmissie past goed bij onze strategie. IntraSales is altijd op zoek naar samenwerking met bouw- en industriepartners in en buiten de EU voor de behartiging van agentschappen, verkoop en marketing oplossingen.

IntraSales neemt in de Europese Business-Business markt een onderscheidende positie in door een directe schakel (link) te zijn naar Nederlandse ondernemingen op basis van duurzaamheid en efficiëntie. Henk Kasbergen reist daarom mee met deze handelsmissie om te zien of hij voor het uitgebreide Nederlandse netwerk kansen kan creëren in Israël.
Met zijn deelname aan deze handelsmissie wil Henk Kasbergen een goed beeld krijgen van de afzetmogelijkheden, het prijsniveau en de mogelijke concurrentiepositie van een groot scala aan producten en diensten in zowel Israël als in Nederland.

Israël is zowel een export- als importland van en naar de Europese markt. Henk Kasbergen hoopt door zijn deelname een aantal goede contacten te leggen die in de toekomst tot een structurele samenwerking kunnen leiden.

Welke kansen biedt de samenwerking met IntraSales?

IntraSales,

  • ondersteunt Nederlandse ondernemingen én werkt actief mee; wij ontwikkelen sales activiteiten op kansrijke plaatsen en leggen een basis voor uw verdere autonome groei.
  • gaat agentschappen aan met Europese en niet-Europese fabrikanten die duurzame en efficiënte oplossingen leveren voor de sectoren Industrie en Bouw.
  • geeft MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) vorm. IntraSales wil als bedrijf méér doen voor haar omgeving en streeft daarbij naar een duurzaam gebruik van materialen, grondstoffen, energie en ruimte en zet zich in voor Talents eXceL: talentvolle hbo-stageplaatsen realiseren met als doel ambitieuze hbo-studenten een goede (door)start te geven in het bedrijfsleven voor een duurzame toekomst.

Heeft u interesse in de uitkomsten van deze handelsmissie? Stuur ons hiervoor een mail naar sales@intrasales.eu En volg hier de nieuwsberichten