DirectVisit

Deze dienst voorziet in ondersteuning in het afleggen van bezoeken. Het persoonlijk ontmoeten van potentiële klanten is onmisbaar om tot een winstgevende samenwerking te komen.

Wij acteren als uw accountmanager. Uiteraard gaat hier een DirectCall aan vooraf om de kwaliteit van de bezoeken hoog te houden en efficiënt te plannen. Met onze breed opgebouwde en specifieke marktkennis spreken wij de taal van uw (potentiele) klant.

 

Mogelijke werkwijze:

  • Na een training/kennismaking met uw product, waarbij wij zelf de relevante informatie uit uw organisatie kunnen halen, wordt vanuit het adressenbestand, samen met u een plan van aanpak (script) besproken.
  • Een onderdeel van deze dienst is een bedrijfspresentatie bij u intern, voor een juiste afstemming over het door u gewenste visitekaartje.
  • Conform uw wensen en afstemmingen maken wij de (vervolg)afspraken voor uw bedrijf. Uiteraard worden de door u gewenste acties uitgevoerd en overzichtelijk in een standaard programma met u gecommuniceerd en vastgelegd.

beloofd

Om de gewenste doelstellingen te bereiken, verwachten wij dat u zorg draagt voor de:

  • De prospecten van de doelgroepen
  • De interne informatie naar uw medewerkers
  • Overdracht productkennis

 

Tijdspad: Wij bepalen het tijdspad in overleg met uw planning. Dit kan vanaf 30 tot een x-aantal leads/prospects die bezocht kunnen worden.

Resultaat: Deze zijn direct volledig voor u inzichtelijk. Wij maken gebruik van een professionele CRM tool (Customer Relations Management), waarmee wij op elke gewenst moment de no-nonsense informatie kunnen rapporteren.

 

IntraSales is úw link naar mogelijkheden, waarbij u zich kunt concentreren op het maken van offertes, het bezoeken van bestaande en nieuwe klanten en de organisaties van uw lopende projecten.