IntraSales verbreedt haar horizon naar Israël

IntraSales Missie israel-klMoordrecht, 15 juni 2012 – Van 5 tot en met 7 juni jongstleden maakte Henk Kasbergen namens IntraSales deel uit van de economische handelsdelegatie naar Israël.

Een inspirerende handelsreis voor Nederlandse ondernemers om kennis te maken met de Israëlische markten en internationale contacten te leggen voor innovatieve bedrijven in Nederland en Israël.

IntraSales Missie israelIsraël is een bovengemiddeld, innovatief land. Door gedwongen embargo’s en haar sterke verbondenheid met de VS heeft Israël een toonaangevende plek in de wereld van de high tech industrie veroverd. Het land kenmerkt zich als technologisch geavanceerde markteconomie, waarbij het aantal hoogopgeleiden en het percentage R&D-uitgaven tot de allerhoogste ter wereld behoren.

Daarnaast zijn in de afgelopen jaren enorme aardgasreserves ontdekt in de oostelijke Middellandse Zee; deze zijn naar schatting de grootste ter wereld. Deze reserves kunnen de toestand van de Israëlische economie en energievoorziening drastisch veranderen. 

“Israël biedt veel kansen aan ondernemers die willen innoveren, vooral voor de toeleveranciers aan de gassector”, aldus Henk Kasbergen. “De recentelijke ontdekkingen van de enorme aardgasreserves in de Middellandse Zee genereren dan ook veel kansen voor de offshore-industrie”. Israël zoekt gespecialiseerde partners die kennis en personeel kunnen leveren voor de verdere winning, productie en transport van dit aardgas. 

henk-kasbergen-minister-verhagen.jpgTijdens de missie was er ook een receptie georganiseerd in de tuin van de Nederlandse ambassadeur in Tel Aviv. Hier was ruim de gelegenheid om te netwerken en Minister Verhagen te ontmoeten. Klik {tiframe linktext:=”hier” width:=”850″ height:=”600″ url:=”https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=111144821422954661628&target=ALBUM&id=5751377552311346417&authkey=Gv1sRgCNHd5MKHs8KdLg&feat=email&mode=SLIDESHOW” gal:=”link”} om de foto’s te bekijken.  Hiernaast de foto van Henk Kasbergen en de ontmoeting met Demissionair Minister Verhagen.

Henk Kasbergen kijkt terug op een vruchtbare handelsmissie. Met de gevolgde seminars en gesprekken tijdens de matchmaking met diverse ondernemers heeft IntraSales met deze missie goede contacten opgedaan voor mogelijke agentschappen voor de Europese markt met Israëlische ondernemingen.

Hieronder de foto van de handelsdelegatie:

handelsdelegatie israel intrasales.jpg