NCOIHenk Kasbergen is onze ervaren docent salesmanagement en accountmanagement 

Zijn passie voor accountmanagement is voortgekomen uit de overtuiging dat omzetverbetering mogelijk is door gerichte aandacht te schenken aan klanten. Als docent begeleidt Henk Kasbergen de studenten in het maken van de verplichte module opdracht “Account Analyse”.

Doelgroepen

Online leeromgeving Tijdens deze opleiding krijgt u de meeste actuele studiematerialen aangeboden. Tevens wordt er gewerkt met een speciaal ingerichte online leeromgeving met specifieke praktijkopdracht.

Voor wie?

De studenten komen uit diverse sectoren zoals, industrie, bouw en de financiële sector. Het zijn (aankomend) accountmanagers die hun kennis en vaardigheden verder willen ontwikkelen voor het beheren van eigen accounts en het ondersteunen van het accountteam. De opleiding is ook geschikt voor ervaren accountmanagers die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen.

Vooropleiding 

Voor de opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. 

Voor verdere informatie lees: persbericht Opleiding accountmanagement voor NCOI. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend advies opnemen met NCOI of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onze heer Henk Kasbergen.