MVO-IntrasalesVerantwoordelijkheid voor haar omgeving

Intrasales is zicht bewust van het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en geeft hier op verschillende manieren invulling aan. Waar mogelijk zorgt zij ervoor dat alle partners elkaar informeren over de mogelijkheden van duurzame productie, milieu- en personeelszorg of andere elementen van verantwoord ondernemen. 

Wij zijn trots op de maatschappelijke ondernemers

Jaarlijks ondersteunt Intrasales meerdere projecten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder:

Miep van Leeuwen bij haar uitzending naar Sierra Leone. Vanaf half februari 2012 woont Van Leeuwen in Freetown en werkt zij voor City of Rest in de psychiatrie.   151  360x260 img 1851-Miep van Leeuwen
Marco en Pauline Wagenaar. Samen met zonen Gideon en Eljada zijn zij op 20 januari 2011 naar Cambodja uitgezonden. Eind april 2012 hebben zij de keuze gemaakt om te gaan wonen en werken in een arme fabrieksarbeiderswijk.  

famwagenaar

Stichting Ondersteuning gehandicapten Het doel van deze stichting is om ouders of verzorgers die betrokken zijn bij mensen met een verstandelijke en/of andersoortige beperking op een eenvoudige wijze te informeren over allerlei wetenswaardigheden die voor deze groep belangrijk, leuk of handig zijn.

 

 STOG Intrasales
Talents eXceL   De (afstudeer)stage van een hbo-student is een beslissende periode in zijn of haar carrière en met het optimaliseren binding aan de organisatie. Talents XL biedt de mogelijkheid om onder goede begeleiding een echt talent te laten excelleren volgens met het bedrijf gemaakte productafspraak waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijkheid, gevolgde opleiding en inmiddels opgedane praktijkervaring.  TalentsXL