Industrie

Bent u een bedrijf uit de industriesector en bent u op zoek naar nieuwe markten of wilt u structuur aanbrengen in uw (marketing) organisatie? IntraSales zet graag zijn haar marktkennis in om dit voor u te realiseren. Zo hebben wij specifieke kennis over het benaderen van de volgende marktsegmenten:

 
  • Petrochemie
  • Handelsondernemingen
  • Machinefabrieken
  • System Integrators
  • Voedingsmiddelen producenten

 

Wij werken niet volgens een protocol, maar vinden ons succes door maatwerk te bieden aan onze klanten. Zie onze portfolio

Bouwinfra intrasalesSector Bouw & Infra

Bouw en Infra zijn sectoren die altijd in beweging zijn met duurzaamheid als sleutelwoord in de Bouw. Zo heeft IntraSales specifieke kennis van WarmtekrachtInstallaties en denken wij graag met u mee in het aankopen van WarmteKracht Installaties.

Daarnaast hebben wij Marketingkennis en -ervaring in de Sector Infra bij het interim meewerken in het realiseren van projecten aan de hand van SE-methodiek. Wij herkennen in deze processen grote overeenkomsten met de Marketingprocessen die al jaren zijn toegepast in de Industriesector. Lees onze visie SE & Marketing of bekijk onze portfolio

Sector onderwijs

Bent u een opleidingsinstituut of bent u op zoek naar een trainer om de Sales activiteiten op een hoger niveau te krijgen? IntraSales is gespecialiseerd in het geven van verkooptrainingen en workshops voor de verkoop van kapitaalgoederen voor Industrie en de Bouw.

IntraSales traint verkoop op een 'hoger niveau', waar een mooi verkooppraatje of een belscript niet de goede ingang is naar de markt. Tevens begeleiden wij in samenwerking met Talents eXceL de hbo-afstudeerders en -starters om hun aanwezige kennis om te zetten naar de gewenste praktische vaardigheden in uw sector.

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie?

Veel antwoorden op uw vragen beantwoorden wij liever persoonlijk. Wij kunnen u bellen voor een afspraak.

Klik dan hier info eu  

Belt u liever zelf? Dat kan natuurlijk ook:

T:  0182 600 563
M: 06 400 311 77

 twitterwordpresslinkedinZie bloggerlinkedin   

Henk Kasbergen

Sales Consultant

 

JSN Escape 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework