Een EVC is erop gericht aan te tonen welke competenties/werkprocessen van de gekozen standaard u al beheerst. Alles wat u aandraagt als bewijsmateriaal wordt meegenomen in de EVC-procedure. De assessoren bekijken al het bewijs aan de hand van een aantal criteria; de VRAAK-criteria. lees verder en zie de uitleg van deze criteria.

of bij het samenstellen van je portfolio. Tijdens een Assessment kan het criteriumgericht interview (= CGI) worden ingezet.

Dit als hulpmiddel bij de het beoordelen en Erkennen van Verworven Competenties (= EVC)

sales accountmanagement b2bOm als verkooporganisatie te veranderen naar een organisatie met accountmanagement zal dit voor vele Midden- en Kleinbedrijven een behoorlijke cultuuromslag zijn.

Allereerst zijn er al genoeg misverstanden over de het 'begrip' accountmanagement (klant-management). Is een accountmanager een vertegenwoordiger en wat doet hij eigenlijk? Kun je zonder meer accountmanagement invoeren? Of moeten er binnen de verkooporganisatie nog zaken aangepast worden? Door het consulteren van uw bedrijf of het geven van workshops kan IntraSales u op weg helpen.

Wat zijn de overeenkomsten als we focussen op Engineeringsprocessen en de Marketing? In het artikel Configuratie Management leest u meer informatie  over System Engineering.

In dit artikel leggen we focus op de overeenkomsten.

Heeft u nog vragen, wilt u nadere informatie?

Veel antwoorden op uw vragen beantwoorden wij liever persoonlijk. Wij kunnen u bellen voor een afspraak.

Klik dan hier info eu  

Belt u liever zelf? Dat kan natuurlijk ook:

T:  0182 600 563
M: 06 400 311 77

 twitterwordpresslinkedinZie bloggerlinkedin   

Henk Kasbergen

Sales Consultant

 

JSN Escape 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework